Jos motoristikerhosi on järjestämässä bileitä, kannattaa pitää Partyking mielessä! Sieltä voi nimittäin tilata kerralla ja kätevästi kaiken bileissä tarvittavan rekvisiitan – etenkin, jos tulossa on koko perheen bileet, joihin osallistuu myös eri-ikäisiä lapsivieraita!

Naamiaiset moottoripyöräkerhon tyyliin

Suosittu ja monipuolinen partyking on naamiaisten kingi! Sieltä löytyy nimittäin mielettömän laaja ja mielikuvituksellinen valikoima naamiaisasuja niin lapsille kuin aikuisille – ja hyvin monenlaisiin budjetteihin sopivina vaihtoehtoina. Naamiaiset on hauska ja taatusti hilpeä vaihtoehto myös motoristikerhon juhliksi, sillä naamiaisissa jokainen osallistuja saa ottaa hetkeksi jonkun ihan muun roolin.

Pukeudu vaikkapa näyttävään Scream-aiheiseen naamiaisasuun tai ilahduta lapsia ja lapsenmielisiä hauskassa Super Mario -puvussa, joka nostaa hymyn paatuneimmankin moottoripyöräkerholaisen huulille. Pyydä kaveriasi pukeutumaan Luigiksi, niin koko kaveriporukka alkaa olla kasassa! Naamiaisia voi olla mukava viettää myös vangin asussa pallo jalassa.

Koko perheen allasbileet moottoripyöräkerhon tyyliin

Löydät Partykingiltä laajan valikoiman myös allasbileisiin sopivaa rekvisiittaa. Allasbileitä onkin kiva viettää koko perheen yhteisinä juhlina, sillä lapset yleensä rakastavat vedessä polskimista. Jos juhliin osallistuu perheen kaikista pienimpiä jäseniä, kannattaa juhlapaikka varustaa muutamalla vauvan uima-altaalla. Partykingiltä löytyy esimerkiksi hauska sienen mallinen vauvan uima-allas, jossa pikkuiset juhlijat pääsevät kastautumaan juuri sopivasti vanhempien valvovan silmän alla. Partykingiltä löytyy myös hauskoja uimahousuja, esimerkiksi laskiais- tai kanelipullien kuvilla koristeltuja uimahousuja, sekä erilaisia allasbileisiin sopivia, yhdessä pelattavia pelejä.

Inspiraatiota moottoripyöräilijäkerhon bileiden ideointiin

Jos sinusta tuntuu vaikealta ideoida motoristikerhon bileitä tai keksiä edes niille sopivaa teemaa, kannattaa suosiolla etsiä tähänkin inspiraatiota Partykingin sivustolta. Tutustu esimerkiksi sivuston suosituimpiin tuotteisiin, sillä niiden joukosta voi löytyä aarteita, joiden ympärille voi parhaimmillaan rakentaa koko bileiden idean ja rungon.

Tällä hetkellä verkkokaupan suosituimpien tuotteiden joukosta löytyy esimerkiksi puhallettava kylpyamme, josta voisi hyvinkin olla jopa pienten bileiden odotetuksi keskipisteeksi. Tai miltäpä kuulostaisi jättipussillinen hämähäkinverkkoa vaikkapa Spiderman-aiheisiin bileisiin? Yksi suosittu ja melko edullinen vaihtoehto ovat myös erilaiset hullun hauskat linssit, joilla voi luoda itselleen vaikkapa total blackout- tai total whiteout -ilmeen.