Moottoriurheilun harrastaminen on mukavaa ja saattaa parhaimmillaan olla jopa koko perheen yhteinen harrastus. Muutenkin moottoriurheilu tuo ihmisiä yhteen, joten jos kiinnostusta riittää, siihen kannattaa panostaa. Pakettiauto ja peräkärry on hyvä yhdistelmä jopa pitkillä reissuilla. Pakettiauton takaosaan saa mahtumaan niin henkilökohtaiset tavarat, työkalut kuin kaiken kilpailuissa tarvittavan. Voit rakentaa pakettiauton takaosaan käytännöllisen tilan, jossa tavarat ovat siististi hyllyissä.

Pakkaa pakettiautosi tehokkaasti

Work System on kätevä verkkokauppa, josta saat muun muassa hyllyt pakettiautoon sekä paljon muuta tarpeellista. Verkkokaupan laadukkaat hyllyt pakettiautoon helpottavat arkeasi. Monitasoiset hyllyt pakettiautoon mahdollistavat sen, että pystyt järjestelemään tavarat sellaiseen järjestykseen, että kaiken tarvittavan löytää aina helposti ja nopeasti. Jos siis olet menossa kilpailuun ja kesken kilpailuviikonlopun sinun täytyy tehdä remonttia, löydät varmasti äkkiä tarpeelliset työkalut. Sen vuoksi pakettiauton rakentamiseen kannattaa varata aikaa ja se tulee tehdä harkiten. Mitä pidempiä kisareissuja on tulossa, sitä enemmän tavaraa takatilaan tulee mahtua. Toki peräkärryssä kulkee moottoripyörien lisäksi muutakin tavaraa, mutta siellä niitä ei pysty järjestelemään niin perusteellisesti.

Kisamatkoja niin kotimaassa kuin ulkomaillakin

Kisamatkojen teko kannattaa aloittaa Suomesta ja tehdä alkuun vain lyhyitä reissuja. Niiden ei välttämättä tarvitse olla pitkiä reissuja, vaan joskus reissut voivat olla vaikka päiväreissuja. Tällöin henkilökohtaisia tavaroita ei tarvita niin paljoa, vaan matkaan voi lähteä kevyemmillä tavaroilla. Kun kilpailukokemusta on kertynyt enemmän, voi kilpailemaan lähteä myös ulkomaille.

Suomalaiset moottoriurheilun harrastajat käyvät usein reissussa Baltian maissa, joihin on helppo matkustaa, mutta joissa kuitenkin kisataan paljon. Tällaisilla kisareissuilla urheilija saa kansainvälistä kokemusta ja pääsee näin nauttimaan suurempien piirien tunnelmasta. Se on mukavaa, sillä näin urheilijat pääsevät tutustumaan muihin lajin harrastajiin. Samoissa piireissä liikkuvista saa monesti uusia kavereita, joita pääsee tapaamaan useissa eri kilpailuissa. Jos sinulla siis on ollenkaan kiinnostusta lähteä kokeilemaan siipiäsi kilpailuissa, älä koskaan ajattele, että sinusta ei ole siihen. Kokemus karttuu ainoastaan kilpailuita kiertämällä, joten lähde sinäkin tavoittelemaan hyvää menestystä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Ole rohkea ja hyppää moottoriurheilun kiehtovaan maailmaan!